Soja z regionalnych upraw kontraktowych (wolna od GMO)
Składniki
Białko surowe 11%
Tłuszcze 10%
Włókno surowe 16%
Popiół surowy 6%
Energia strawna 11,3 MJ/kg
skrobia i cukier <10%
Wapń 0,6%
Fosfor 0,2%
Magnez 0,2%
Sód 0,5%
Lizyna 0,6%
Metionina 0,2%
Metionina + cysteina 0,4%
Treonina 0,6%
Zalecenia żywieniowe
Dawkowanie:od 100-500 g na 100 kg masy ciała dziennie w kilku porcjach.
Podawać po namoczeniu!
Wymieszaj WES Gastro Beet z trzykrotnie większą ilością ciepłej wody i podaj po około 15 minutach. Przy użyciu zimnej wody czas pęcznienia wzrasta do ok. 30 minut.
1 litr odpowiada ok. 450 g
Parametry:
Waga:
20 kg
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.